Lamisil

Føtter og klima

Generelt sett blir kroppen påvirket av klimaet og været, og føttene er ikke noe unntak. Svært høye eller svært lave temperaturer og fuktighet kan tære på føttene.

Føtter og klima – Lamisil®
Føttene om vinteren

Vinteren kan være en problematisk periode for føttene. Lave temperaturer innebærer at føttene er pakket tett i sokker og sko det meste av tiden – og du har sjelden mulighet til å gå barbent. Føttene våre klarer dessverre ikke å puste skikkelig i sokker og sko, og dette kan bidra til infeksjoner som for eksempel fotsopp.

Føttene om vinteren – Lamisil®
Føttene om sommeren

Stekende sommertemperaturer kan også bidra til fotplager. Vanlige problemer kan være tørr hud, blemmer, soppinfeksjoner, for eksempel fotsopp, og ubehagelig lukt.

Føttene om sommeren – Lamisil®
Fotpleie under ekstreme værforhold

Ved å følge rådene i Velvære for føtter och Forebygging av fotsopp, kan du sørge for at føttene er fornøyde og sunne – og at vanlige fotplager ikke dukker opp igjen.

Du må også sørge for at du velger riktige sko . Sko som ikke passer, kan forårsake fotplager knyttet til vær og klima, og kan også føre til kroniske plager. Sørg for at du får riktig behandling hvis du har andre plager, for eksempel fotsopp.